pátek 3. dubna 2009

Oříšky v cukru

Milí moji... :) čeká vás dneska povídavě fotkový článek. Takový jednoduchoučký, který vznikl vlastně hlavně proto, že se Markétka doopravdy moc nechtěla učit chemii.
Taky tak milujete prohlížení starých rodinných fotek? A ty chvíle, kdy uprostřed úklidu narazíte na album a na hodinu zapomenete na všechno a jenom se s jemným úsměvem na tváři brouzdáte minulostí?
Třeba i dobami, kdy jste ještě ani nebyli na světě...



mám radost. Jarní radost, poté co jsem poprvé byla venku jen v třičku. Jarní radost, když mám po bytě ve vázičkách pět červenožlutých tulipánů po šesti korunách. Když to všechno venku zpívá a kvete a žije a všechno je tak čisté a nové a veselé... a nám kolují v žilách zázraky.




A tohle je moje jarní písnička. Je to jedna z těch písniček, co se k vám vrací. Víte, že jednu dobu je posloucháte a lítáte s nimi až do nebe a pak pozapomenete... ale ony se časem zase vrátí, aby vám udělaly radost a vzaly vás na výlet za načechranými bílými obláčky.

A mně voní vlasy a máčím si kotníky ve vodách, které už znám. Máčím si je tam, přesně jako loni na jaře. Svým způsobem je to... legrační.

Ráda bych také oficiálně poděkovala za krásný víkend v Hradci. A za pátek před Hradcem. Tak si trochu říkám, co bych si počala, kdybych vás neměla... ale já vás mám. Tak co.
A myslíte, že můžu poděkovat dopředu i za všechny víkendy, co budou a byly a třeba jsem se tu o nich nezmínila? A za všechny krásný věci, co se neděly o víkendu?
Děkuju.



Je jaro. A nás čeká pár nádhernejch měsíců. Určitě. Hromada skvělejch věcí. I teď se děje spousta skvělejch věcí, právě v tuhle chvíli...

...i když si jsem některými z nich trošku nejistá a nevím co si mám myslet a takový ty věci, co jsou pro mě docela běžný, ale stejně je pořád zcela s přehledem nezvládám...

...je mi fajn.


Ať je i vám.

Ať žije jaro!

7 komentářů:

  1. Jóó, Markétko, jóó! :)

    Přištihla jsem se, že u určitých pasáží přikyvuju a přikyvuju a přikyvuju. Svět je krásnej.

    OdpovědětVymazat
  2. Fůůů,maki,svět je vtipně krásně barevnej....
    jaro!jaro!jaro!

    OdpovědětVymazat
  3. ach, uplně mě to chytlo za srdce a hrozně rozněžnilo, ty fotky jsou nádherný. až tu u mě budeš, taky ti ukážu nějaký moje oblíbený rodinný, maminku za mlada a tak a ty se budeš tvářit naoko zaujatě a já budu ve svym živlu, že zas někomu můžu nutit moje fotky:)

    OdpovědětVymazat
  4. Makičátkooo:) To je krásný:) a já jsem zrovna včera uctila sluníčko takovým tím způsobem, jak pak všude vidíš fialová kolečka, protože to sluníčko je prostě nádherný a vynadívat se na něj nejde:) A život je pořád tak krásnej jako vždycky:)

    Markétko děkuju za tenhle článek, zahájil pro mě jaro. Jsi taková jarní víla:) Fňůůůůůů

    OdpovědětVymazat
  5. a dnešní den je teď ještě o kus hezčí :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Nutriční hodnota5. dubna 2009 v 20:25

    Krásné :)

    OdpovědětVymazat