pátek 16. května 2008

Navštívila jsem...

Je zvláštní udělat si procházku mezi pocity, které jsou již pryč...a které se asi dříve nebo později vrátí, i když třeba v jiné situaci. Ale nad tím není třeba přemýšlet. Víte, navštívila jsem složku koncepty, složku, kde nechávám zárodky článků. Důvod, proč je tam nechám, potmě, důvod, proč se nikdy neobjeví na cizích monitorech bývá společný a asi ho všichni, mí drazí píšící, znáte z vlastní zkušenosti.


Ale o tom jsem vlastně možná tak docela psát nechtěla, ačkoliv si už ani, upřímně řečeno, nepamatuji.
Je též zvláštní udělat si procházku mezi vzpomínkami, které pryč nejsou a ještě dlouho nebudou. Vzpomínky zůstávají...a mně je s nimi krásně. A tak, když otočím hlavu doleva, vidím ptáky, kteří zběsile poletují, třepotají křídly a bezstarostně křižují oblohu zbarvenou zapadajícím sluncem (teď, ve čtvrt na devět, pořád je den!), mám v očích slzy. Zase si po dlouhé době uvědomuji štěstí, které mne den co den potkává.

Je to príma.

Víte, normálně by tento článek putoval do temna složky koncepty, ale já bych chtěla, abyste věděli, že se mám fajn a...vymýšlet něco lepšího, něco, co bych publikovala s pocitem, že je to dobré prostě nebudu. To se radši vykloním z okna a budu pohledem létat s těmi rozjařenými opeřenci... Přidávám několik svých fotek (také spojených s vzpomínkami), aby ten článek měl alespoň nějakou cenu :-) (ehm, jestli ono to nebude ještě horší :))

Mám vás ráda, mějte se krásně, zkuste si tenhle víkend užít...skutečně užít. A na závěr jedna moje malá vzpomínka, která mě nutí se smát a vás přiměje třeba zkusit něco, co se i mně docela líbí ale nikdy mě to nenapadlo: "No, já třeba strašně rád píšu na klávesnici slovo "kolik", to je fakt bezva."

6 komentářů:

  1. Taky si čas od času říkám, nespěchej, užívej ty chvilky, kdy je venku krásně, všechno voní, kvete a už je i teplo a dlouho světlo :o) Stojí zato užívat, měj se taky krásně :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotečky moc pěkné a psaní taky.
    Je důleité občas se proletělet s ptáky, je důležité občas zaletět do vzpomínek :-)

    OdpovědětVymazat
  3. kolik kolik kolik, kolik je super :)
    Každý článek má svou hodnotu (krom těch zkopírovaných, ale to se už týká úplně jiné sorty blogů, o které snad ani nemá cenu se zmiňovat), i když je sebenesmyslnější a sebedivnější. Protože vzniknul jako reakce na nějaký podnět, často i tak nicotný, že si to autor nemusí uvědomovat. To jsou ty pochody v tobě, ve mně, i v jiných členech naší blogové rodiny. Pro mě mají všechny tvé články význam a myslím, že vždycky budou mít :)
    A fotky jsou moc pěkné. Vypadá to na krásné zážitky.

    OdpovědětVymazat
  4. kolik, kolik :) Odpočinkové psaní, jen co je pravda.. kolik kolik.. :)
    Překrásné fotky. :)
    A pěkný článek..

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je hrozně moc hodnotný článek. Když je ti hezky, tak to je to nejlepší, co může být.

    OdpovědětVymazat
  6. Musel to být krásný den...Hlavně,že ti je dobře:)

    OdpovědětVymazat