čtvrtek 28. února 2008

Díky sluníčku..

..jsem se po dlouhé době rozhodla trošku to tady změnit. Řekla jsem si, že když to bude světlejší a optimističtější a jarnější tak že to bude jen dobře a že černé už bylo dost a dost.
Ne že bych s tím byla zcela spokojená. Taky bych se chtěla optat, jak to vypadá v jiných prohlížečích, protože vždycky když se koukám na ty blogy na jiném počítači než u mě, vypadá to hóódně jinak...tedy? Nepřesahuje ten obrázek? Sedí to všude? (Ach, já vás tak využívám :-))

Chci vám všem přát, abyste se měli fajn. Aspoň tak fajn, jako se teď mám já...a klidně víc! Životu zdar!

Mám vás ráda.

4 komentáře:

  1. Je to tu hezké, osvěžující změna po té černé..
    U mě to vypadá ve všech třech prohlížečích stejně (IE,Opera,MF) a to tak, že obrázek přesahuje vpravo o asi dva milimetry.. Kdybych si tu přímo nepřečetla "Nepřesahuje ten obrázek?" tak bych si toho vůbec nevšimla, jak je to malinko.. ;)
    Ale jinak je to fakt dobrý..
    Děkuji za přání, měj se dál fajn, nebo třeba i krásně.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, já mám takovou radost že prostě...se najde někdo kdo se podívá ve všech prohlížečích a takhle..jéé :-) děkuju!
    A jsem ráda, že se líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. V Mozille to vypadá přesně, jak napsala Skrznaskrz a vzhledem k tomu, že i v jiných jejích pohlížečích to vypadá stejně, už to nemusím zkoušet. Stejně už mám jen Explorer.
    Jinak fakt pěkná změna, ta zelená barva je moc krásná. Černá mi přišla moc úzkostlivá.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se to líbí, je to hezké, ale musím tě taky zklamat - mám jen jeden prohlížeč, a to Internet Explorer, takže nemůžu prozkoumat, zda - li to všude sedí :)

    OdpovědětVymazat