neděle 13. ledna 2008

Pár maličkých "Hm..." plus jedno maličké "PS" zcela zdarma!

Hm, tak Aaron zřejmě neřídí jen mé rozpoložení ale též schopnost vykonávat jisté činnosti. Když si zamane, tak ty věci prostě dělat nemůžu. Hlava neposlouchá, noha sebou nesoustředěně mrská a po chvíli mě ten zmetek přesvědčí, že to nemá cenu. Mluvím o té činnosti, při níž buď něco píšete na papír, a snažíte se to udělat správně, nebo se snažíte zanést si mozek informacemi, které v životě nevyužijete. Vlastně jediný užitek který z toho budete mít, když si mozek úspěšně zanesete bude jakýsi znak napsaný inkoustem na papíru. V nejlepším případě ten znak bude připomínat bič. Ale pořád je to jen cosi na papíru. Pchá.

Hm, tak už zašlo. Ale bylo tu. Opět nás navštívilo. A já ho mám tak ráda...a ono mi tak zvedá náladu. A já se, zatraceně, tak těším, až nás mimo svého zářivého úsměvu bude obdarovávat i teplem...no..tak za tři, čtyři měsíce. Pchá.

Hm, tak zítra zas protírat oči a snažit se probrat se, hluboko ve tmě. Tak ty dva uctívané dny zas tak utekly. Chutnaly po polárkáči s lentilkami, ale byly říznuté tím pocitem na zubech když vypijete velkou spoustu kofoly. Ale byly fajn. A bude fajn i těch pět neuctívaných dní. Doufám. Na některé věci (na některé osoby) se těším. A oni? Těší se oni na mne? Kdoví. Pchá.

Hm, tak zas závislačka. Na písničce. Vlastně můj život je protkán závislostmi na různých písničkách, je to vždycky tak týden, dva. A vždycky si to docela užiju..svým způsobem. Každá z těch písniček uvolňuje v hlavě myšlenky, které zrovinka nejvíc potřebujete uvolnit. Nebo vyplavit? To záleží...Pchá.

Hm, tak to je zas jednou článek. Pchá.

PS: Hm, proč se většina těch maličkých "Hm.." točí okolo jednoho? Nesoustředěnost, těšení se na věci (osoby), které mne čekají v příštích dnech, závislačení...? Hm...nemůžu se nesmát.

3 komentáře:

  1. Tak hlavně, ať je těch pět "neuctívaných" dní fajn.. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby neexistoval pracovní týden, víkend by zcela ztratil smysl. Víkend by se vlastně ztratil.

    Skvělé! Nejsem jediná osoba, co cítí divný pocit na zubech po větším množství sladkého pití!

    OdpovědětVymazat
  3. mě na zubech kofola nevadí, ale coca cola moc.

    OdpovědětVymazat